Hej alla medlemmar i Lutan!

Här kommer två på påminnelser:

Styrelsen har ett ansvar att säkerställa att enskilda medlemmars boendemiljö respekteras och vill därför påminna om stämmobeslutet från 2008 som betonar alla medlemmars ansvar att visa hänsyn. Särskilt tydligt är det i att bollspel skall genomföras på Midsommarängen. Gränsen mellan vad som är rimligt och vad som är störande kan vara individuellt så därför kan vi alla med fördel förlägga våra egna och våra barns lekar, som riskerar att störa, till Midsommarängen.

Styrelsen vill också påminna om att Com Hem tidigare har meddelat alla boende i Lutan att den 8 september utgår de analoga kanalerna och tv-utbudet blir helt digitalt. Om du tittar analogt idag behöver du ändra till digital-tv på din tv. Flera veckor innan de analoga kanalerna utgår visas en rullande informationstext på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv vet du att tittar analogt och behöver ändra till digital-tv. Det går att ändra redan nu comhem.se/digitalisering. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under augusti tittar du redan digitalt och behöver inte göra någonting.

Vill du veta om du tittar digitalt kan du också leta upp Com Hem-kanalen. Den visas bara digitalt och finns oftast på kanalplats 777.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Kommentarer är avstängda