Trädgårdsdag 26:e april

Hej alla Lutan-medlemmar.

Söndagen den 26/4 är det dags för vårens andra trädgårdsdag. Vi ses som vanligt kl.10 vid lekplatsen och avslutar vid 13-tiden. Huruvida det blir traditionsenligt kaffe & korv ber vi om att få återkomma om med anledning av Coronaläget. Containrar för förrådsstädning kommer som vanligt finnas på plats mellan 23-26/4. Personer i ”riskgruppen” avgör förstås själva sitt deltagande men kan med gott samvete sätta sig själv först.

Apropå Corona vill vi även påminna alla att om ni behöver hjälp med att handla eller annat får ni gärna höra av er till oss i styrelsen eller via kontaktformuläret på hemsidan så förmedlar vi kontakt till de medlemmar som anmält sin hjälp. Det går även bra att finna varandra på Facebooksidan: Norra Friluftsstaden.

I veckan kommer alla få en 4-sidig folder i sin brevlåda som är en liten guide i hur och när man beskär de mest vanliga växterna i vårt område. Dels är den bra att till hands på föreningens trädgårdsdagar men även till vardags när man ser en växt som behöver beskäras i sin egen solgård eller i sitt närområde. Då kan man snabbt och enkelt få klarhet i hur man skall gå tillväga. Spara den gärna.

Varmt välkomna
Styrelsen

Kommentarer är avstängda